Syk jeg?

jo jeg er iallefall ikke i form,så sønnen kjørte meg til Ørsta nå i kveld til legevakta.

Legen mente det hørtes ut som lungebetendelse men var ikke sikker så det ble et stikk i fingeren og dråpen med blod gav negativ resultat.

For å være på den sikre siden ville hun ta en prøve for å se om det var en type lungebetendelse som heter mykoplas eller noe sånt.Den prøven måtte takast gjennom nesen,nesen ?min nese som ikke tåler å bli tatt på etter att den ble avrevet som barn.

Det er det vondaste jeg har gått gjennom på lenge og ja tårene spratt og jeg lot dem trille ,sterkere en det er jeg ikke.Så får vi se da,det tar en uke før resultatet er lesbart og har jeg slik lungebetendelse kommer det rett medisin i posten,hvis ikke er det et virus som herjer og jeg må bare slappe av og ta tiden til hjelp.

Jeg fikk også svar på mr bildene i dag,litt forandringer var der men ikke mye .

1 liten prolaps i nakken 1 liten prolaps i øvre rygg noen slitte mellomskiver flere innsnevringer noe utbulande bein i øre del av rygg en del slitasjer i skulder,vel etter det datt jeg ut av tellinga og fikk ikke med meg resten.Hva som er forverret hvet jeg ikke,legane er igrunnen ikke så flink med forklaringer synes jeg.

Da får jeg bare holde meg i ro da og håpe på bedre dager

12 kommentarer
  1. Bare sorgen med hele kjærringa 🙁 uff og uff
   Håper du får orden på virusinfeksjonen i alle fall, resten er ikke så mye å gjøre med annet enn å holde seg i aktivitet og det er jo du en mester til 🙂 om enn kanskje litt for mye ;0)

  2. Oj, det var mye gæli på en gang. Men du er jo en aktiv person og det er bra, tror jeg. Det kan vel hende du må ta det litt med ro nå en periode 🙂

  3. Sirdalsrypa: Ikke vært panten engang hi hi,infeksjonen får eg slite meg gjennom resten tenker eg att eg får litt hjelp med på muritunet:))
   og denne uken får eg også ta det med ro

  4. Stakkars deg da,ille at det skulle gjøre så vondt hos legen. Men da er prøven tatt og er det noe galt blir du riktig medisinert. Ha en riktig god bedring,få i deg godt med drikke og prøve og slapp av så mye som mulig.

  5. hold deg hjemme og iro til du blir frisk att vennen. Det er ikkje så mye anna du kan gjøre. Og da skal du hverken vaske golv eller safte/sylte plommer. Masse masse god bedring på deg. håper du kommer deg fort. Resten får du vel bare gjøre det du er vand med å gjøre. Noe skit denne sltasjen og utglidningene. Kan liksom ikkje bytte nakke heller. Klemmer i fleng

  6. gretashobby: Skulle gjerne byttet nakke:)men men den lyt eg bare leve med.No står det noen kg plommer på kjøkkenet,jeg får putte dem i fryseboksen og ta dei att seinere:)

  7. Du hadde mange funn. Ikke rart du har mye vondt.
   Men jeg håper du slipper lungebetennelse og penselin. Ønsker at du må få føle deg mye bedre i morgen.

  8. iidb: Dei fleste funn viste jeg om det er grunnen til att jeg er uførertrygdet,men kjedelig å høre att funna hadde forverret seg litt ,heldigvis ikke mye.
   Så lenge jeg ikke prater eller løper trapper har jeg det ok:))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg