Ja jeg har hatt en fin dag,jeg forbereder litt godt til jul og i huset dufter det deilig.
No er eg ferdig for dagen og har planer om å slappe av resten av ettermiddagen.
Ribba jeg stekte i dag smakte helt fantastisk,det er slettes ikke dumt å koke den i en deilig kraft før en steker den :))men no ligger den ferdig oppkuttet i fryseboksen så det er bare å varme første juledag.
Kraften ble også helt utrolig god,den må takast vare på til en deilig saus
da er det godt med en reingjort tom melkekartong :))
og her er pakkane med ribbe :))
Så var det tid for bakst,ikke småkaker men gjærbakst i dag
store myke deilige skuleboller :))melis og kokos har mann ikke på i fryseren men rett før servering.
Så var det vørterbrød,bloggvennine lisbethpedersen sa jeg absolut måtte smake disse brødene :))hun la ut oppskrift på noen ute vørterøl og jeg prøvde dem for første gang i dag
og hvordan disse smaker lyt eg vente med å teste ut til dei har kjølt seg ned for dei kom nett ut av ovnen :)) det dufter iallefall utrolig godt i heimen no da :))
..om jeg kan få låne deg litt ? Så kan du lage jul her og ? Her er nesten ingenting gjort..:( søs
Eg er opp i undring, kviler du aldri? Du må ha ein fantastisk kapasitet.
Gjett om jeg gleder meg til ribbe på julekvelden :))
Ser du har stekt ribba allerede,får håpe du får den sprø svoren når du tar den opp fra fryseren igjen. Dessverre har den lett for og bli myk,men antar du har grill i ovnen slik at du kan få den knasende svoren. Her er vi vant med ribbe på julaften,men har lyst til og prøve litt pinnekjøtt også. Det er liksom ikke tradisjon her nede,men har fått servert det hos andre og da er den vært en tur innom stekeovnen og fått litt farge på seg,så det smakte ikke aller verst. Vørtekake er kjempegodt og bollene med vaniljekremen er jo bare smaskens…friste friste du Connie.-) Ønsker deg en fin helg og kos deg med nybaksten.-)
Å her sitter jeg med både to og tre latmarker..
Du får det jammen gjort i en fei
Anonym: he he ja det kan du men du må hente meg først hi hi
Grete: ja nå har vi pinnekjøtt julekvelden :))men etter att jeg knekte koden på supergod ribbe så tar vi det første dag :))
Som du har jobba. Og eg som ikkje hsrgjort noko. Skjønner det lukter deilig hos deg no. Du fårnyte det og så må du slappe av resten av kvelden
Hobbystua: ja siden jeg skal ha fullt hus første dag så var det like godt å steke den på forhånd.Om svoren skulle bli litt myk så er det ingen katastrofe for jeg har desverre en gjeng rundt meg som plukker den av uansett :))men joda jeg har grill i ovnen så jeg skal nok gi det et forsøk :))gjærbaksten skal elsdte datteren vår få med meg :))siden vi blir hos dem julekvelden + søskena så ville jeg bidra med noe godt til kaffen
Hanne: neimen uffda prøv å jag bort dei latmarkane hi hi
Greta: vel no venter vi besøk av elsdte dattera og barnebarna :))og dei skal få med seg gjærbaksten siden vi blir der julaften :))
Oh! Du er så effektiv når du setter i gang.
Så mye herlig godt. Skolebrødene så knallgode ut!
Fru Stussli: ja når jeg først har en dag på kjøkkenet er det greit å nytte dagen godt :))no har to små håpefulle vært på besøk og bollane gikk ned på høykant hi hi så dei falt i smak
Jammen har du fått gjort mye idag. De bollene så deilige ut
strikkogtov: takk,ja bollane var veldig gode med melis og kokkos på :))
Jeg er ikke anonym..jeg er søstra di. Klem Deb
Anonym: jeg såg det for du undertegnet med søs :)))anonym blir du når du komenterer hos meg uten å være innlogget på blogg :))
Idag blir det brødbakst her, jeg må gjøre noen få ting i helga. Men først blir det en liten bytur…
hobbyting: rart med det siste helg før jul,da tror eg alle gjør litt av hvert i hjemmet