dag 4 i matogkakeoppskrifter sin ville matchallenge,og dagens farge er svart )
Da har jeg noe som jeg bare må ha hver vinter og da starter det med fargen svart
svarthyllebær,glinsande små svarte perler
det er kos å renske disse små perlene som siden blir kokt og silt,før jeg koker det opp igjen ilag med sukker,hel kanel og hel stjerneanis,serveres som varm toddy eller gløgg)) jeg har ca 40% hyllesaft fordelt på 60% vann i koppen,ikke noe varm drikke slår denne som i tillegg er helt super mot vinterforkjølelse
10 kommentarer
Svarthyll er gull verdt å bruke. God mot forkjølelse og inneholder mye bra. Flinke deg:)
Se der ja! 😀 Supert ^^
venkesstrikk: tuen takk )) ja vi er veldig glad i hyll )) og i år har vi blomstrer det lille treet vi har plantet i hagen med et vell av blomster ))
Søtmonsen ): )) ja disse er supermat
Dette er moro – jeg lærer stadig! <3
Margrethe: finner du svarthyll må du plukke )) den er super mot vinterforkjølelse
Ja den er svart som natten! hihih..så flott bidrag! og flotte bilder!
dvergpinschere i mitt hjerte: tusen takk )
Jeg har spist svarthyllgele og det er kjempegodt 🙂
Anne Grethe: helt fantastisk,oppskrifta står i boka gratis mat av ellen beate volle