barn er barn uansett alder

Hjemme igjen etter et døgn hos elsdte datter.

I går var det strikkekafe vi koste oss,ja vi fikk endatill kake i går ) og medan jeg satt der og koste meg fikk jeg sms fra elsdte datter,noen måtte ta seg av barna ,hun ble hentet med sykebil.

Jeg prøver å ringe uten å få svar,flere telefoner til andre familiemedlemer uten å få svar,mammahjerte får litt panikk,men så får jeg kontakt med sønn som henter meg,jeg pakker bag og strikketøy og vi kjører i full fart,hva har skjedd ?

Det var slik att en visdomstann måtte oppererast og smertelindring var nødvendig,men en tannlege er vist ikke lege så medisinen er både feil og for stor dose i forhold til vekta ,det ble derfor litt skummelt for datteren,og ambulanse blir bestilt,etter en dose motgift kvikner hun og får reise hjem igjen,phjuuuuuu

Men mamma overnatter og lærer sin datter riktig medisinbruk )) og hun lærte så i dag har hun vært fin og oppegåande og mamma kunne reise hjem igjen.

Ja barn er barn uansett hvor gamle dei blir og ei mor er alltid ei mor ))det gikk bra ,men fy kor skummelt det er med feil medisinering.

 

21 kommentarer

Siste innlegg