Syltaflesk

God morgen.Da var frokosten ferdig inntatt her i heimen,yoghurten ble derimot byttet ut med skive med syltaflesk på )

I går kokte jeg som sagt en tynnribbe i ca 3 timer,avkjølte den litt for jeg fjernet svor og delte kjøttet opp i biter,krydderblandingen min var gelantinpulver,salt,pepper,allehånde og nellik,dette drysset jeg mellom lagene med kjøtt) .

Jeg benyttet påleggskokeren jeg fikk med min sønn,for den fungerer jo også godt til pålegg som er kokt men må ligge natten over i press ))

Jeg har ikke laget dette før og spenningen var stor

jeg tok tak i posen og trekte den opp fra formen,sylta var fast og fin )

jeg delte sylta i 3 rause biter

det ble tynne fine skiver ,og dei hang fint sammen uansett kor tynnt jeg skar )

ikke noe smaker vel mer jul enn en skive med syltaflesk toppet med rødbeter ? mmmmmmmskikkelig digg

men jeg kan ikke spise opp julepålegget mitt ennå så her kom vakum masina fram fort hi hi ,klare for fryseboksen ))

ønsker dere alle en nydelig dag,her er det meldt skikkelig ruskevær så det er ikke utenkelig att jeg lager litt julekaker i dag ))

14 kommentarer

Siste innlegg