ikke alt blir perfekt

i går ville jeg gjøre et ntt forsok på å lage pølser,denne gangen med en blanding av hjort og svin,jeg prøvde meg frem med andre smaker enn det jeg hadde på svinepølsene,ja for det skal være litt forskjell på smakene ) blandingen jeg hadde var en pose jeg hadde fått i gave,det var tørka bjørkeblader,timian,tørka blåbær og einebær salt og pepper,litt smak av skoog på disse pølsene

jeg fikk hjelp av mannen til å sveiv,trodde det ville bli bedre,men nei her må bedre sammarbeid øves på hi hi ,første pølsa sprakk rimelig fort,så vi måtte bryte ,avslutte pølsa og begynne på nytt og for dere med gode øyne kan se att vi fikk en del luftlommer inne i pølsene også ) men vi fikk noen store gode pølser la det være sagt )

pølsene skulle i fryseren ,og da skal dei først trekke i kokt vann i 15 min,pølsene skal ikke koke bare ligge slik og trekke ,men alt blir ikke helt perfekt uansett,pølser er pølser og pølser sprekker

ja mine kokkeleringer er ikke bare prfekte hi hi ,men tenker pølsa smaker selv med en sprekke i skinnet )) ,rekner med att noen barn kommer innom i helgen siden pappaen hadde bursdag i går,da blir det hjemmelagde pølser på menyen ))

14 kommentarer

Siste innlegg