en helg er over

Det er mandag ,mandag er det strikkekafe og jeg gleder meg 🙂 har vært borte 2 mandager på rad nå så det blir kjekt å være tilbake igjen.

I helgen hadde svigermor overnattingsbesøk og siden vi bor i samme hus og deler inngang så blir vi en naturlig del av besøket :)) ja for det var en bror og ei søster av min mann og ei lita tantepie ,så bloggen ble ikke prioritert.

Da alle hadde reist gikk jeg meg en tur langs fjorden før mørket senket seg og jeg plukket en bukett med vakre bilder på min vei :))

ja som dere ser blomstrer det fortsatt ute,det er langt mellom blomstrane men desto kosligere å komme over dem.Nå er det vakre motiver i det som har gått i frø også bare se her 🙂

helgen var vakker,vi var velsignet med et nydelig vær,mild ,lettskyet og sol i fjellene,det er slik i dag også men været er i endring,det meldes regn fra i morgen,jeg er i tenkeboksen,skal jeg ta en lengre sykkeltur i dag før strikkekafe ? en sykkeltur jeg har hatt lyst på lenge ,tror kanskje jeg satser på det :)øg ønsker dere alle en fin mandag

 

22 kommentarer

Siste innlegg