i dag fikk jeg dommen

ja jeg har jo slitt med en vonde fot siden advent ,og i dag fikk jeg svar på MR bildene,det var igrunnen verre enn det jeg trodde ,en sen har rett og slett blitt i to inni leggen med rot ned til ankelen eller noe slikt,dette igjen lager masse betendelse,henvisning er sent ortopeden og blir det som legen tror så må nok denne foten oppererarst .

Jeg lever nokså sundt,og jeg er rimelig aktiv og ikke overvektig,alikavel sette legen meg på kolesterolsenkande medisiner i dag.

Skal jeg dra noe positivt frem så var det blodprøvene jeg måtte ta,for den flinke damen på labben traff med ett stikk ,det var ikke verst hi hi .

Da dette var unnagjort hadde jeg 4 timer til bussen skulle hjemover igjen,og jeg hadde med det gamle kameraet mitt,for mandarinanda lever godt i Volda ennå :=)

da jeg ventet på bussen her hjemme surret en havørn over hode på meg :=)

det var skyet,men det blåner ute i horisonten

i Volda klarnet det opp og sola tittet frem,det gjorde mandarinanden også

finaste anda jeg har sett

ikke så aller verst disse runde fine endene her heller da

blå og grønn på hode vakker er denne gutten her ja

gode venner på tross av artsforhold

fint i Volda i dag :=) men no har jeg planer om å kvile beina resten av kvelden =)

  1. Uff..opperasjon er jo ikke noe en ønsker , men om man må for å bli bra/bedre så gjør en jo det.. Godt det ikke ble mange stikk..for det er ekkelt..
   Flotte bilder og den Mandarinanda er skikkelig kul… Kos deg med kvelden i hvilestilling <3

  2. Etdiktomdagen: tusen takk,nei jeg tenker det var lørdagen før 1 søndag i advent den sena røyk,det var den dagen noe smalt og jeg fikk problemer med å gå,legen tror jeg muligens må til Åse,men vi får se,brev er iallefall sendt til Volda :=)

  3. annebe: det er sant,jeg oppererte den sena for noen år siden,da var den nesten av men ikke helt,mulig det er den samme da som røyk skikkelig nå,,legen mener det burde la seg gjøre å fikse det,men det vil ta tid å bli god igjen og vi hvet jo og att det er ventetider på opperasjoner.
   Mandarinanda er så utrolig vakker,har en mat kommer hele flokken og spiser av hendene våre

  4. Marit: ja jeg hadde ikke ventet det resultatet av MR ,men sånn var det og da håper jeg det lar seg fikse.Endene er vakre,vi har ikkke mange av disse vi,men i Volda har det etablert seg en liten flokk :=) og siden jeg ikke ser dem så ofte så liker jo jeg dem litt ekstra hi hi

  5. Uffda..men så de det på MR av ankelen? Senen oppover i leggen..? Jeg skal til MR 8 mars, og legen lurte også litt på senene i ankelen…om de var slitt eller røket…Har lest at de ikke alltid opererer..prøver først trening og tid…Men blir spennende å høre..OG kanskje du nå da blir bra i ankelen..DET er det viktigste…Lykke til! Flotte bilder! og jeg elsker den fargerike anda ja!

  6. Hei Connie, isj da, det var leit. Håper du kan bli helt god med operasjon. Hvordan var prognosene? Men det er kanskje det ortopeden skal si noe om. Kanskje lettere å få godt enn når det sitter i kneet? Godt er det å få svar og at de finner ut hva det er. At man ikke har klaget for ingenting. Fine bilder av endene 🙂 Ha en fin kveld, kjære deg.

  7. Om du må opereres så får vi i alle fall tro at de klarer å fikse foten så den blir nesten som ny! Litt “Urettferdig” at du har høyt kolesterol, for du lager jo veldig mye sunn mat fra bunnen av og er en ivrig turgåer. Jeg har ikke vært til kontroll hos lege på ca fem år, så jeg lever i lykkelig uvitenhet om det meste av skavankene mine. Om jeg skulle begynne å hangle over tid, så ville jeg jo bestille meg en time! Den mandarin-anda er bare så flott i fargene!

  8. Mandarinanden er kjempefin 🙂 Så dumt med så mye greier med kroppen da, men da blir det vel orden på den etterhvert 🙂 Jeg har operert litt forskjellig jeg også, det blir jo greit etterpå 🙂

  9. Toini: jeg skjønte ikke alt legen sa,men jeg har opperert den ankelen før,da var det en sene som var nesten av,mulig det er den samme som nå er helt av ikke hvet jeg,men legen mener dei kan gjøre noe med det ja

  10. fjellgeitbundingen: tusen takk,ja endene er fine :=) legen mener det skal la seg gjøre å fikse ,men att jeg muligens må til et sykehus hvor dei har bedre ekspertise på det området ,så joda det burde kunne bli bra

  11. karidansen: legen mente at jeg var så ung att det skulle gå bra å fikse foten :==) ja den kolesterolen var en overaskelse,ikke ante jeg att det var en av blodprøvene heller,jeg har ny lege og hun ville bli godt kjent med meg :=)ja den lille anden er så nydelig og jeg er glad hver gang jeg ser att den fortsatt lever blandt stokkendene

  12. Mandarinanda var skjønn….aldri sett før… Kjedelig med din fot og ventetiden. Håper det ordner seg snart og ikke for lang ventetid. Ønsker deg en fin kveld. Bildene dine var flotte.

  13. Huff, det var kjedelig nyheter… Operasjon er jo ikke det som står øverst på ønskelisten, men hvis det hjelper så må det jo til. Så vakker den anda er, tror ikke jeg har sett den sorten i virkeligheten.

  14. Heldigvis er du sprek og i farten, så dette fikser du nok. Men det var skikkelig dumt da! Det værste er jo å gå der å vente på tid til operasjon. Håper du får gjort det snart, så du er rask til bens når det blir glatte veier igjen til høsten! Klem fra meg 🙂 Nydelige bilder. Den mandarinanden er jo så vakker!

  15. natheless: tusen takk,om det blir opperasjon så håper jeg å være frisk og rask igjen til sommeren hi hi ,vi får nå se hva ortopeden sier :=) ja den anden er vakker og like kjekt å ta bilde av den hver gang :=)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg