sommer

ja det er virkelig sommer hos oss nå om dagen,sommerfargen setter seg på huda,bikini er lett frem ,vi griller og barnebarna prøvde seg på å bade i elva ,men det vart for kaldt hi hi ,vi har virkelig kost oss i dag.

nå kommer det rosa rhododendron også

hagen står i full flor,sola skinner fra en skyfri himmel og det er så deilig varmt

humlene jobber dagen lang

høgt oppe på låvetaket kvitrer linerla den vakreste sang til oss

barna ville bade i elva,men vannet er isbitande kaldt,det er tross alt smeltevann var snøsmelting i fjella

etter att vi hadde sola oss,grilla og kost oss masse gikk sola ned på uteplassen,da vasket den fine jenta vår drivhuset mitt for meg,både innvendig og utvendig :=) guttungen hjalp til og så tok han like godt og vasket bilen til mammaen sin :=) tenk å ha sånne flinke barn på besøk da hi hi .

Jeg har faktisk ikke hatt smerter i dag,om det er bra er jeg ikke så sikker på,for jeg har trakket mer enn godt er i dag,joda jeg bruker krykker men foten har vært mer ned enn høgt oppe så jeg er hoven,ikke reint lite hoven heller,får bare håpe hevelsen går litt ned i natt så får eg sitte mer i ro i morgen med foten høgt hevet :=)

  1. Ja nå er det deilig. Flinke barn du har som hjelper til, men de føler nok det er godt å kunne hjelpe når det trengs også. Jeg har hjulpet min mor i hele helgen. Hun har feiret 80 års dag, og da er det greit at vi er flere søsken som kunne flytte bord og stoler, montere og demontere og rydde opp på et blunk. Så kunne jubilanten få kose seg med gjestene sine 🙂

  2. Så deilig å få hjelp til det…og du må ta det med ro de første dagene..de er jo aller viktigst…Håper du får ned hevelsen så det ikke sprenger på…men BRA det ikke har vært så mye vondter…Ha en god kveld og natt!

  3. Både hørtes og så trivelig ut :)) Barn og vann er en fin “match”..men glad i vann selv også jeg da :)) Vi har ikke grilla enda i år, men blir nok snart :)) Bra du ikke har hatt smerter men håper hevelsen gir seg også :)) Fint med litt hjelp..og mange vakre bilder <3<3

  4. Ja, dette er en mai mnd. vi berre kunne drømme om. Eg har vore på besøk og i går kveld satt vi ute til seint på kvelden og spiste reker. Hørte på fuglesangen, kjente på heggeduft og nytte livet. Bli lykkelig av å få oppleve slike dager.
   Godt å ha familie rundt seg når en trenger hjelp, flinke dattera deres og barnebarn. Du har vel overbelasta foten din, håper du er bedre i morra. Trur du skal sitte i skyggen og passe på at foten ikkje bli varm. God bedring.

  5. annebe: veldig trivelig dag i går :=)nå har vi grillet 2 dager på rad+ en gang hos familie,blir nok å handle div å ha i fryseren nå fremover om anledningen for grilling skulle by seg.Smerte har eg men ikke som dei første dagene,tok på støttestrømpe i dag og håper jeg slipper sånn hevelse som i går :=) veldig godt med hjelp ,og denne datteren vår har faktisk fagbrev i reinhold så hun jukser ikke :=)

  6. Liv V.: ja dette er en maoi sloik vi liker den.flinke hjelpere ja.Jeg overbelastet nok foten i går,solbrent ble den også,i dag blir det en rolig dag i solen,men med ryggen til og med støttestrømpe på :=)

  7. Så koselig å få besøk – og så topp med så god hjelp! Ja, det er ikke enkelt å få hvilt beinet har jeg funnet ut…. rimelig hovent her også i varmen – etter 12 timer på jobb ++++….. klemmer <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg