Måløytur

ja så ble det en Måløytur igjen,må jo det for jeg har begge mine foreldre der :=)først besøkte vi min mor for hun bor hjemme og når vi kommer dit er det middag og deretter tid for middagslur på heimen hvor min far er,så da besøker vi min mamma først

Måløy en øy ute i havgapet

barneskolen hvor jeg gikk i 6 år

og dette er ungdomskulen hvor jeg gikk i 3 år,det tok meg mindre enn 5 min å gå til denne skolen :=)

nabolaget hvor jeg vokste opp,vi bodde i det mørke gråe huset med grått tak sånn midt på helt til venstre på bilde ,nå bor min mor i leilighet i det store huset

Det var varmt hjemme hos henne,så det ble litt fram og tilbake fra stuen og verandaen

da vi var hos min far så tok vi ham med ut og trillet i goværet,det var deilig og litt svalere enn på en innebygget veranda :=)

meg og min pappa på tur i sommervarmen i dag :=) verdens snilleste pappa ,for meg :=) det har vært en deilig dag og vi har kost oss masse.

Da ønsker jeg dere en riktig god natt,blir trøtt av sånne varme dager :=)

12 kommentarer
  1. Flott sted, har aldri vært i Måløy. Og din pappa kosa seg på trilletur. Deilig å komme ut litt. Ser ut som passe stort sted du viser bilder av.

  2. Var nok kjekt for foreldra dine å få besøk og spesielt for pappa som fekk ut. Måløy ser ut som en fin plass å vokse opp.
   I går var det rett og slett grusomt varmt. Med sola rett på temp.måleren kl. 12, var det over 40 gr. I skyggen 28-29 gr. Eg var i bursdagsselskap, så da eg kom heim blei varmepumpa sett på airconditionen. Uff, eg kunne ha tenkt meg meir variert vær. En gang vestlending alltid vestlending. Hehehe. Nå, tidlig på dag er det skya og 16 gr. Herlig for ei aldrande dame. :)))
   Ha ein finfin dag.

  3. Ser så koselig ut på den lille plassen..eller..den ser jo ikke så liten ut på bilder…Flotte bilder! og håper du får en flott ny dag!

  4. Liv V.: ja i går koste han seg ute :=) og jo jeg fikk en fin barndom der :=) Jeg får ikke sola inn i huset her ,så det er alltid svart inne,trenger ikke aircondition her iallefall,nå er det lett skyet ute men 20+ både ute og inne

  5. Så koselig, og fint bilde av deg og din far. Jeg har vært i Måløy en gang, og husker det var et fint sted. Godt å besøke foreldre, og føle man gir litt tilbake av alt man har fått.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg