en fin konsert

i går kveld var jeg på konsert,den var fin og jeg satt der med et smil om munnen hele konserten gjennom

det startet med en som spilte fele ,forskjellige kjente låter i felemusikken ,sånn som du gjerne tramper takten til :=) så var det disse to karane,dei kom fra USA ,dei var på turne,en spilte tromme med mange forskjellige effekter til og en sang spilte gitar,banjo og fele utrolig flinke og herlige låter,gjennom dei store vinduene ser vi dei høge fjella og fjorden,en flott konsertlokale :=)

I dag tenker eg å ta bussen til Ørsta og klippe meg litt :=) elsdte datteren vår har bursdag i dag 33 år og like søt og blid som da hun kom til verden

det er den mørke som er bursdagsbarnet i dag :=) søte jenter med et stort smil :=)

Det meldes torden i ettermiddag og da følger det gjerne med en floding,om den når oss er ikke lett å si,jeg har uansett tatt på sommerkjole og skal kose meg bortafor,ute er det 20 + og det er ennå litt over en time til solen klatrer fjellet så det blir nok en varm dag,da ønsker eg dere alle en superfin dag,bare å nyte den :=)

12 kommentarer
  1. Gratulerer til datteren din! og bra du koste deg på konsert…ser jo så flott ut med den låven og fjellene i bakgrunn…Ha en god ny dag!

  2. Høres ut som en flott konsert. God ide å lage lokale i ei tom løe. Da er det jo noe mange får gleden av.
   Gratulerer med vel overstått til eldstejenta. Surre med alderen kan alle klare. Mi eldste bli 56 år om en mnd. Tida går rasande fort, så eg sier vi er snart jevngamle. :)))) Babytiden må berre nytast, et år er jo ingenting.
   Eg var fornøyd med resultatet av legebesøket i går. Eg får beskjed seinare om ny medisinering for å få ned blodtrykket, han ville snakke med kolleger. Ultralyden viste at eg har ingen hjertesjukdom, fordi om det er en liten lekkasje på en klaff. Et godt resultat for min alder!
   Nå har eg fått meg bordvifte, veldig godt. Sitter i svalande “vind.” 1. juni, så idag begynner sommeren. Hehehe. Ha en ny fin, kokvarm dag.

  3. Liv V.: det er sant,dei skal vist lage til for overnattingsmuligheter i den løda også,men tror det er mest for slike som jobber med musikk,da kan dei leige løda til øvingshelger og sove der samtidig.
   Babutiden går for ja,så før en hvet ordet av det så krabber han rundt hi hi :=) vi har en stor vifte som står på gulv,har ikke tatt den i bruk,for inne behøver vi den ikke,ute derimot er den deilige om noen vil ligge pal i sola,det orker ikke jeg :;=) godt du kan få hjelp med medisinjusteringer :=)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg