litt i en boble

Nå dei siste 2 dagene har jeg gått litt i en boble,jeg er glad samtidig litt lei meg,hvorfor denne følelsen dukket opp aner jeg ikke .Neste helg gifter yngste datteren vår seg,hun er jo gift på papiret,men det blir ny sermoni neste helg og vikingfest,det blir nok kjempekjekt og jeg gleder meg :=) men det har samtidig gått opp for meg att alle våre 4 barn nå er godt voksne,selv veslejenta vår,jeg må gi slipp for hun er ikke lita lenger .Hun har fått verdens beste og snillaste mann og han hvet jeg vil ta godt vare på henne,men som mor så er det noe med det å vite att nå er alle voksne ,:=) vel humøret mitt kommer nok tilbake.

Onsdag skal vvi hente dei første gjestane,dei kommer fra Amerika og skal bo hos meg en uke,da må jeg snakke engelsk for disse kan ikke Norsk  :=) det er ei av mine halvsøste og ene datteren hennes,det blir helt sikkert kjekt det også,bare jeg kommer inn i rutinen å måtte snakke engelsk hi hi .

ellers går dagene som dei bruker her om høsten,jeg høster fra hagen ,har saftet og syltet alle bærene ,nå er det plommene som står for tur,jeg kokte et par kilo i dag

en blanding av opal og blåplommer den ble god :=)

kledene til bryllupet henger fremme nå,på tide å dra fram strykejernet før jeg bærer antrekkene ned i bobilen

og det strikkes

bittesmå armer ser dere :=) ja for det kommer nok et barnebarn til verden i vinter da blir jeg farmor igjen :=) mammaen liker lilla så da gikk jeg for lilla selv om vi ikke hvet kjønn

og når hode mitt ikke vil tenke er det greit med et enkelt strikk i riller,et lilla teppe til den lille :=)

i ovnen har jeg sjokoladekake,den er til bryllupet,men satser på att bunnen går grit å fryse ned så jeg bare har kremen å tenke på neste uke .

Som dere skjønner har jeg nok å henge fingrane i og mange tanker som svirrer i hode,nå skal jeg strikke på teppet og bare kose meg :=) og i neste uke rekner jeg med att boblen sprekker hi hi :=)

18 kommentarer
  1. Jeg skjønner det at det er mange ulike følelser i sving. Men så artig å få besøk av slekta.
   Det blir sikkert et minnerikt bryllup.
   Og du et så flink med alt. Mat og strikking og til og med kunster og gartner😊

  2. Ja slik er livet. Men godt å ha barn som fikk vokse opp 🙂
   Gøy å høre at du har slekt i Statene, selv om ordet halvsøster er et ord jeg ikke liker, da ingen er halve 🙂 Jeg håper at det går fint med kommunikasjonen når din søster kommer 🙂
   Masse lykke til med bryllupsfesten og alt det som skjer i den tiden. Fint å bli svigermor til en slik kar 🙂

  3. poesimylife: ja det er sant,godt å se att barna vokser opp og får et godt liv :=) er selv fra statene og mesteparten av min familie bor der borte :=) nei ingen er halve det er sant,men vi har ikke samme far,=)

  4. Det er vel greit å gå inn i en liten boble innimellom..tror vi trenger det jeg….for å komme videre…Blir kjekt med dette spesielle bryllupet, og kos deg med besøket….Så kommer du sterkere tilbake når alt er tilbake i vanlig “gjenge” igjen…Klem fra meg!

  5. Sikkert masse tanker om dagen, det er mye som skjer nå. Strikketøyet var nydelig. Flinke deg. Har ikke kommet i gang med det enda jeg.

  6. Ja av og til skjønner man ikke hvordan alt kunne gå så fort. Det blir spennende dager fremover for deg dette, lykke til med alt. Tror det kommer til å bli et utrolig stilig bryllup!

  7. Sånn er det berre, ved store anledninger reflekterer vi over livet. Når vi er så heldige at det går bra med familien, da kommer følelsen av takknemlighet. Er stort å følge med på at familien vokser, fantastisk egentlig. Så hyggelig at du skal bli farmor igjen! Eg har 3 barn, 4 barnebarn og 7 oldebarn fra 13,5 til snart 2 år. Nå når eg sjøl nærma meg 75 år synest eg livet er utrulig rikt.
   Så hyggelig å få Amerikabesøk. Går sikkert fint med engelsken, å snakke uten å tenke grammatikk. :)))
   Overskya opphold, 14 gr foreløpig. Har vært heftig med nedbør siste døgna. Ha en fin søndag.

  8. Min matgale verden: bryllupet blir stilig og jeg gleder meg,jeg har ikke kontroll :=) sånn sett aner jeg virkelig ikke hva som skal skje den dagen annet enn att vi tar bobilen og camper der bryllupet skal være ,vi drar dit fredag og blir til søndag :=)

  9. Liv V.: ja du sier noe :=) blir nok kjekt ,blir hyggelig med en liten til ja,det blir 6 barnebarnet vårt :=)overskya her også i dag og 13 pluss helt greit vær for jeg tror det blir bedre enn i går

  10. Rart når alle ungene har startet sine egne voksen-liv. Men har vi gitt dem trygghet og styrke, så flyr de fint alene. Og røttene vil de alltid ha litt igjen av hjemme.
   det blir spennende med vikingbryllup og engelsktalende gjester. Om man ikke skjønner alt så hjelper det å bruke fingre og hender også – så blir man enig tilslutt 🙂

  11. Oi så spennende! Du kommer nok kjapt inn i engelsken! Rart når ungane blir så voksne…. idag har vi vært i 24-årsdag til eldste…. de flyr på visninger og skal kjøpe seg et hjem, han og jenta, ….. og de spøker om unger og giftermål….. klem <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg