lørdagens handletur

Ute regner det,men det blåser ikke så mye,en vanlig regnværsdag med andre ord.Nå var det rimelig tomt i kjøleskapet så vi måtte ha oss en skikkelig handletur og valget ble en tur til Stryn,vi er priviligerte sånn for vi kan velge mellom flere steder da det er sånn omtrentlig like langt å kjøre ,Stryn,Ørsta,Volda ,Nordfjordeid eller bare en rask tur til Grodås .

Vi tok bobilen,den skal snart inn i garasjen for vinteren så vi benyttet anledningen ,og da vi kom til Stryn kjørte vi først til Hjelle et lite sted som en kommer til når en kjører gjennom Stryn og mot strynefjellet,her parkerte vi ,kokte oss en kaffe og spiste søte havrekjeks til :=) ikke så gale det på en handletur  da :=)

fin plass å ta en kopp kaffe dette da

vakre hjelle hotell

ei tid var

gamlebutikken,men det var stengt,er vel mest åpent når det er turist tid tenker eg

snøen ligger veldig langt nede i fjella i dag,sånn er det,kom litt for tidlig i år synes eg,vi fikk liksom ikke den gyldne høsturen som vi hadde planer om,men det kommer nok nye muligheter  :=)

Vi er ferdige med kaffen og kjører tilbake mot Stryn,tilbakeveien går gjennom gamlevegen

smal vei men koselig det også innimellom :=) vi fikk handlet og er nå hjemme igjen,en fin dag,ble ingen spasertur men det får vi ta igjen  :=)

  1. Skikkelig koselig når man får seg en SÅ fin tur bare man skal handle litt liksom 🙂 Kaffe og havrekjeks og alt 🙂 SÅ fin lørdag du har hatt <3 Klem <3

  2. Var sikkert kjekt og kanskje litt vemodigt, å få bruke bobilen før den må parkerast for vinteren. Fine bilder fra en koselig plass. Du må vel tenke deg godt om når du skrive handleliste, går ut i fra du handla i stort.
   Er ikkje ofte eg er værsjuk, men nå røyne det på. Er ikkje mange timane med godt vær i september. ( Eg har ikkje glømt de to dagane med 20 gr og fint vær.) Trur mest det er mengden nedbør som er verst, må være rekord for lengst. Jaja, eg innretta meg etter været sjølsagt, sånn er det. Håpa på okt. nå da. :))) Fin søndag!

  3. Liv V.: litt vemodig ja,men vi kan jo kjøpe vinterdekk til bobilen,da kan den brukast lengre .
   Hadde handleliste i går og da ble det storhandel,trenger ikke storhandel hver gang,blir sånn stort en gang og så fyller jeg på med småting innimellom før det blir storhandel igjen.Min mann jobber jo bortafor så jeg sender bare en melding om han må ta med noe hjem.
   Kunne vært litt bedre vær i september ja,er jo da vi liker å ta turer og gå i fjellet med det ble ikke slik i år,da får vi bare lage fine dager innomhus da :=)

  4. Dette så skikkelig koselig ut. Veldig vakre bilder. Nydelig det treet ved vannet. Ellers håper jeg temperaturen gjør et oppsving. Litt for kaldt litt for tidlig. Greit og ha flere muligheter når en skal handle. Har flere her også og syns det er bra :)))).

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg