Våknet i dag til et forferdeligt vær,det regnet og sludda sidelengs og vinden tok godt tak ute,jeg hadde en boks med cottage chees i kjøleskapet som hadde gått ut på dato og tenkte jeg måtte få brukt den ,etter litt tenking og googling falt jeg for vegetar hamburgere :=)
jeg fant en oppskrift på tine .no og jeg hadde alle ingrediensane som skulle til :=)
chili er noe jeg ikke bruker så ofte,men det er godt innimellom ,kjøper en en pakke får en mer enn en trenger da putter jeg dem hele ferske i en boks og setter det i fryseren,der holder dei seg like fine i både 1 og 2 år
del den medan den ennå er frossen og den er like fin som dere ser,den blir litt bløt når den er helt tint ,men da er den jo allerede i gryta :=)
en skulle ha alt i en bolle og kjøre det til en farse med stavmikser,det gikk ikke
da er det godt en har en food prosesor den tok jobben på strak arm
så skulle farsen kvile i kjøleskapet ca 30 min ,etter det var det bare å steke karbonader
det skulle bli ca 8 burgere,jeg fikk 13 stk og mine var virkelig ikke små
jeg måtte smake og det ble dermed en smakfull lunch i dag ,ja for burgerane smakte godt ,men der er et men,dei er litt som mos ikke faste som en hamburger ,her kan en fint knekke dem med gaffelen ,men altså veldig gode på smak ,krydder og urter var etter smak og jeg tok litt forskjellig av det jeg fant i skuffen :=) fin måte å bruke en boks cottage cheese på som har gått ut på dato :=)
Men jeg har skrevet ned 2 andre oppskrifter også på vegetarburgere,så jeg har planer om å teste flere ,kanskje jeg finner den perfekte så vi kan ha en kjøttfri dag innimellom
En kjøttfri dag er slett ikke dumt! De ser veldig gode ut – jeg har som plan å bli litt mere utforsker i middagsveien….! Klem <3
disse var gode ,så det er å anbefale ja
Ser veldig gode ut og så smart når ting går ut på dato, da må man være litt kreativ ja. Jeg hadde også vegetar i dag, men var kjøpt. Bra tips, fikk lyst til å prøve meg på og sikkert kjekke å fryse også! Lurt med den chili-pakka. Noen ganger trenger man bare en og så er det 3-4 eller noe i en pakke. Som blir veldig dvaske til neste gang. Samme sliter sønnen min med. Snakka akkurat om det at man burde kunne fått kjøpt en. Men nå er det løst…
God kveld da.
burgerane var skikkelig gode ,det lønnet seg å senke temperaturen og steke dem litt lengre da ble dei faste og fine ,og ja putt chilien i fryseren så har en alltid i hus når en trenger det :=)
Det så jo veldig godt ut uansett da 😀
Og takk for tips ang Chili – med å fryse den som blir liggende igjen. FOr hos meg ligger de så lenge de visner bort liksom 🙂
dei var seriøst veldig gode selv kalde når jeg ble fysen på noe ,jeg har hatt chili i fryseren i mange år ,og det er helt supert når en trenger en bit
Det så veldig godt ut 😀 Spennende å lage noe nytt, og nå lærte jeg at jeg kan ha chili i fryseren. Som regel har jeg måtte bruke det fort, for ikke å kaste dem. 😊
det var veldig godt ,det er lenge mellom hver gang jeg bruker litt chili ,så å ha dem i fryseren er helt topp
Sikkert sunt og godt:)
det tror jeg også
Jeg fikk en vegetarburger på treningsleiren som smakte helt himmelsk og var fast og fin i burgerkonsistensen.
ja jeg har også smakt det ,kjøpte på rema 1000 ,litt dyre men veldig gode
Så veldig godt ut det der.. Jeg testa ut en del burger-oppskrifter da jeg levde som vegetarianer, og min favoritt var valnøtt-burger..hmm..kanskje jeg burde leite frem den oppskrifta igjen, og bli liiiiitt sunnere i det nye året, hihi..
Var forresten et godt tips for oppbevaring av chili..jeg får også bestandig for mye når jeg kjøper det 🙂
kanskje du vil dele oppskriften med valnøttburger :=)
Yeppz..tenkte å lage de i en av de nærmeste dagene, så da kommer oppskrifta på bloggen 😊