åååå dette var snadder

Dere som kjenner meg hvet att jeg hver høst på et helt slagt slengt opp på kjøkkenbordet,et hjorteslagt :=) I år fikk vi mye så kan en lure på hva en skal bruke alt kjøttet til ,litt av hvert tenker eg :=)

Jeg hadde planlagt att noen stykker ville jeg legge med grovsalt mellom stykkene ,lage sitt eget saltkjøtt som kan nyttes til potetball og kjøttsuppe,det ble vellykket og kjempegodt og nå ligger det flere biter med saltkjøtt i fryseren .

Min søster lurte på hvorfor jeg ikke tørket noe ? hmm det kunne jeg jo prøve ,så da kjøttstykkene hadde ligget i salt en liten uke tok jeg ene biten og puttet i en pose en slik som en får på helsekost til å ha grønnsaker g fruk i når en handler,om en vil ungå plast.

Så hengte jeg herligheten inder altanen ,i dag tok jeg det inn for å teste

det var helt perfekt og skal jeg være ærlig ,og det skal en jo så smakte dette mye mer enn fenalåret jeg kjøpte på coopen på lørdag :=)

jeg hadde kokt noen poteter ekstra til middag i helgen med tanke på å prøve meg igjen på potetlomper ,dei blir ikke runde og fine i kantane ,men olala dei var supermyke og goe

yngste sønn får en deilig matpakke til jul fra jobben ,i den pakken kommer det hvert år 3 deilige oster fra Tingvoll kvitmuggost og 2 blåmuggost,og siden sønn ikke vil smake på ostane får ho mor dei :=)

Ferske lefser,med fersk edel frue på i litt tykke skiver og et par gode biter med hjemmelaget hjortespekekjøtt,tror dette er det beste jeg har smakt på lenge :=) oi oi oi ,tror eg må hente et par kjøttbiter til i fryseren og henge dem ut til tørk ,kan fort bli for lite med et stykke kjøtt :=)=

6 kommentarer

Siste innlegg