en klar vinterdag

ut en tur må en når det er så klart og fint ute,men kaldt var det så turen ble ikke så altfor lang :=) men lang nok til å nyte det vakre .

i går regnet det,men i dag kom frosten tilbake,det gjorde veiene svært glatte,men det gir også det klare vakre været

kan ikke kalle dette en grå dag

om en går en tur langs fjæra er det vakre farger å finne,det gjør seg i det kvite landskapet

en hegre speider etter mat,det er mye småsild i sjøen ser eg

hjemme igjen og naboen sauer kommer for å hilse på :=)

håper dere alle har hatt en fin fin dag i dag

9 kommentarer
  1. Så flotte bilder! og om du ser nedover på siden når du lager innlegg..på høyre side…så ser du at du kan forandre bilde størrelsen fra midium, stor og full…For å få store bilder…trykk full…Vanskelig å forklare uten å gjøre det akkurat nå…men se og prøv…Flink er du..har jo fått ut innlegg med bilder og greier…er ikke bare bare dette her…men jeg forstår mer og mer..phuu..men tar på….

  2. Så fine og koselige vinterbilder ;o)) Jeg trodde ikke at sauen gikk ute enda, men den har vel så kjukk ull at den klarer seg.

   Endelig har det kommet snø i Oslo også, det laver ned så det har blitt helt hvitt ute. Det skal vel snø i hele natt, sier de som mener å ha greie på det ;o))

  3. Der var jeg også tvangsflyttet, og har fått ut et innlegg etter feiling og prøving og feilmeldinger og masse gørr!! Jeg kan ikke fordra designet her, men det går muligens an å forandre på etterhvert, ikke vet jeg. Det verste er jo at jeg ikke har noen forside der jeg kan finne vennene mine lengre. Går det ikke an å ha en liste med de bloggene en leser daglig? Noen som vet? Og nei, jeg er fortsatt IKKE en robot!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg