en lang dag

I går hadde jeg en lang dag,time på Ålesund sykehus.

Jeg hadde en ankelopperasjon for godt over et år siden,det ble ikke bra,så jeg skulle ha en samtale med en av overlegene som er spesialist på bein.

Det er masse kokolne kjøring gjennom den lengste tunnelen,og for  å være sikker på att jeg rakk bussen min i Volda måtte vi kjøre litt tidlig,dermed var jeg i Volda 7.30

alene stod jeg der lenge,og flaks for meg var det opplett,hjemme plasket det ned

heldigvis er der vakre ting å kvile øya på ,som denne villvinen som har skiftet til høstfarge nå.

Så kom bussen og plutselig vrimlet det av skule elever,vi kom oss på bussen,og min reise varte i 1,5 time,det er lang tid å sitte på bussen,men ikke for meg,jeg hadde med et nøste jeg :=)

og i løpet av bussturen og venting på sykehuset ble en liten sokk skapt :=)

jeg var framme ved sykehuset en time før timen min,da var jeg en tur innom sparbutikken som ligger like ved,hva ble kjøpt der ? ennå mere garn hi hi

store 100 gramsnøster,herlige farger og dette skal bli gode ullbukser til dei 2 små hjerteknuserane våre :=)

jeg rusler mot inngangen hvor jeg har time

ikke hvet jeg hva som gjøres på sykehuset,men jobbe gjør dei

og her ute skinte solen,herlig å slippe å komme inn gjennomvåt da :=)

Så var jeg der,men hvem setter opp timene ? det var så fullt att noen fikk med en varsler og beskjed om att dei bare kunne sette seg ut i kafeen,ja ja ,det var bare å lete frem strikketøyet,og tiden gikk,timen min paserte og jeg ventet,det ble aldrig tomt på venterommet,og alle ventet,i litt over en time ventet jeg etter timen min opprinnelig var der,så var det min tur.

Nei det var ikke oppløftande,ved ankelen har vi 2 sener,begge mine er helt ødelagt,trakker jeg over står jeg i fare for att dei ryker,jeg fikk gjennomstrålt foten,det blir ny opperasjon,men det kan ta tid,ingen garanti for att det blir før nyttår.Målet er å se om en sene kan reddast,men det var tvilsomt,neste mål er å se om dei kan ta en sene fra leggen og flytte den ned i ankelen,går ikke det er et siste alternativ å ta en muskel fra f.eks låret mitt og flytte ned,det blir uker med krykke,kanskje gips også eller skinner,og minst et halvt år med opptrening,gleder meg ? nei kan ikke si det akkurat.

Så var jeg ferdige og bussen min kom,jeg sov litt innimellom,jeg var trøtt og sliten,så er jeg i Volda 5 minutter for sein til skulebussen som gikk hjem til oss ,sukk da var det bare å vente 2 timer til mannen var ferdige på jobben,men her regnet det igjen,jeg kjøper et par julegaver så går jeg på kafe,litt trøst måtte være lov så jeg skeia ut med litt kake

den var glutenfri men ikke melkefri,det fikk gå den var himmels god iallefall :=) og her satt jeg til jeg ble hentet.

Det vart en lang dag,det var kjølig i heimen når vi kom hjem,mannen fyrte opp i ovnen,det gjorde godt :=)

I dag våknet vi til blå himmel,det betyr kaldt,vi er nede på 0 om natten nå og i fjellet hadde det snødd i går kveld

bare sola står opp skal jeg nok ut i hagen,det er på tide å berge i hus pelargoniane mine,dei tåler nemlig ikke frost og det er fare for att vi får det nå,jeg skal ta i hus litt ved,for nå er det godt å fyre litt på kvelden :=)

Ønsker dere alle en deilig dag

17 kommentarer

Siste innlegg