tidligere skrev jeg om gressløkpesto,ja den er så god att det glasset jeg lagde snart er oppspist,og siden gressløken hadde vokst opp igjen klipte jeg den ned i går,og det ble pesto av alt jeg ikke kastet :=)
når jeg først var ute tok jeg også inn litt bladgrøndt til middag noen gulrøtter,hageblåbær og oreganoen blo også nedklipt for andre gang,første gang oreganoen ble klippet bar den for langt kommet og måtte kastes,men dette jeg tok i hus i går skal tørkes så vi kan bruke det til pizza i vinter :=)
da jeg hadde tatt dette i hus kom jo mannen og ba om hjelp til å plukke plommer som har tok med på jobben i dag for å dele med noen der :=)
men jeg kom da i havn med alt før jeg tok natten i går alikavel
en stor skål full som jeg fordelte på tre bokser,jeg kan jo ikke ha bare pesto i kjøleskapet ,så dette frøs jeg ned,det går helt fint å fryse pesto :=)
jeg går jo på lavfodmapdiett og det innebærer 0 løk,men gressløk kan jeg spise,så da har jeg min pesto med deilig smak av løk :=)
og medan jeg stod ved kjøkkenbenken og stelte det jeg hadde tatt i hus ,kom en snikfotograf
lit rot rundt meg,men sånn bor vi :=)
Da vi hadde dusjet og var ferdige med alt styret vi hadde holdt på med,ja da kom regnet det kom en skikkelig skur,når jeg våknet i dag var det opplett,men nå er det vist borte i å småregne litt igjen,det fine været er nok over,iallefall med sine 30+ som vi har hatt noen dager,og hva skal jeg så finne på i dag ? strikke og rusle en liten tur,finne frem kofferter og pakke litt for ja vi har tenkt oss på en liten ferie igjen i neste uke :=)
Du er flink med det du dyrker 🙂 Og artig med en snikfotograf som tar bilder i situasjoner 🙂
Jeg driver også og pakker kuffert! Skal til Italia og gå i fjellet i lag med en turvenninne 😀
Kos deg på turen dere skal på 🙂
tusen takk,så deilig med en Italiatur da,vi skal til min søster på Sandnes
Jeg blir så imponert av alt du lager altså!
Jeg har ennå ikke laget den pestoen din. Kanskje det er på tide å gjøre det i dag. Jeg har bare en boks med ferdig klippet gressløk i fryseren så langt. Det er jo ingenting. Men jeg er stadig ute å klipper inn til den daglige matlagingen da, så den blir da brukt😊
min tue er stor,jeg har delt den et par ganger og gitt bort,men den er fortsatt så stor att jeg ikke får brukt alt ferskt,pestoen er bare så utrolig god,så den blir iallefall brukt
Å, nam! Så flittig du er!
Jeg skal heller ikke ha løk pga IBS, og det var nesten krise i min matverden. Så lærte jeg at jeg kan ha det grønne på vårløk og purre og gressløk, og da ble det jo litt bedre. Løk og hvitløk er jo best, men man angrer i ettertid…🙄
ja vi må finne nye måter å smaksette maten på når vi ikke kan spise det vi vil lengre
Artig å få en titt fra en sniksfotografs vinkel. Og du er så flink med å ta vare på alt. Blir så inspirert, uten at det slår nevneverdig ut i praksisen ;).
Det blir nok fint med en ferietur, kanskje dere finner de høye temperaturene på turen. Sommeren har vært så herlig <3.
ja noen ganger kan bilda bli koslige å se tilbake på :=) vi skal til Sandnes,så der er det nok som her,men jammen har vi hatt det varmt nok her også i mange dager,når det er 30+ i skyggen,ja da er det varmt her hjemme og
Hos deg mangler aldri sunn matt: Herlig!
Kos dere med ferien:)
tusen takk,nei vi sparer ikke på det sunne
Helt topp. Jeg er på husmor ferie nå. 😀
herlig med husmorferie da,vi reiser i morgen,en liten uke til min søster