halv fabrikata ? nei takk

lørdag skal vi i selskap,svigerdatter fyller år ,så fikk jeg melding fra sønn om jeg kunne bake noe,vi ble enige att muffins var ok :=)

Lavfodmap,det betyr glutenfritt og laktosefritt,jeg vil jo gjerne ha et kakestykke jeg også,så litt ego er jeg og baker glutenfritt ,lettvint skulle det være,jeg kjøpte en pose melblanding for glutenfrie muffins,kan vel ikke bli enklere ? der tok jeg skammelig  feil

jeg fulgte oppskriften og dette ble resultatet,heldigvis hadde jeg brødbrettet under stekebrettet for det rant røre bak brettet

det såg nesten ut som en pannekake i skuffen under stekebrettet,så det som skulle være enkelt ble ekstra arbeid istedenfor.

her var det bare å leite frem oppskrifter og lage ny røre fra bunnen av :=) da valgte jeg å lage 2 rører,en vanlig og en glutenfri,hvordan gikk det ?

helt perfekt,glutenfrie sjokolademuffins og vanlige lyse muffins,så tar jeg krem på når vi er i selskap :=)

Konklusjonen min er att det er mye lettere og mye bedre å lage glutenfritt fra bunnen av,halvfabrikata er jeg ferdige med

6 kommentarer

Siste innlegg