lørdag skal vi i selskap,svigerdatter fyller år ,så fikk jeg melding fra sønn om jeg kunne bake noe,vi ble enige att muffins var ok :=)
Lavfodmap,det betyr glutenfritt og laktosefritt,jeg vil jo gjerne ha et kakestykke jeg også,så litt ego er jeg og baker glutenfritt ,lettvint skulle det være,jeg kjøpte en pose melblanding for glutenfrie muffins,kan vel ikke bli enklere ? der tok jeg skammelig feil
jeg fulgte oppskriften og dette ble resultatet,heldigvis hadde jeg brødbrettet under stekebrettet for det rant røre bak brettet
det såg nesten ut som en pannekake i skuffen under stekebrettet,så det som skulle være enkelt ble ekstra arbeid istedenfor.
her var det bare å leite frem oppskrifter og lage ny røre fra bunnen av :=) da valgte jeg å lage 2 rører,en vanlig og en glutenfri,hvordan gikk det ?
helt perfekt,glutenfrie sjokolademuffins og vanlige lyse muffins,så tar jeg krem på når vi er i selskap :=)
Konklusjonen min er att det er mye lettere og mye bedre å lage glutenfritt fra bunnen av,halvfabrikata er jeg ferdige med
Det beste er nok å lage fra bunnen av… Jeg har prøvd forskjellige ting av halvfabrikat med litt forskjellig resultat, og den eneste som aldri går feil er krydderkaken 🥰
noe er nok greit halvfabrikat,men ikke glutenfritt,der har jeg nå prøvd forskjelligt,og det er og blir best fra bunnen av
Ja lurt, jeg bruker aldri noen sånne posegreier. De siste ble perfekt.
dyre er dei posane også,så laget fra bunnen av er billigere og mye bedre og resultatet er jo også mye bedre hi hi
Hehehehe…
Det ser ut som røren mistrives i formene og prøver stikke av på det øverste bildet. Men jeg har fått sånn resultat av ukebladoppskrift også en gang..i den tiden jeg ikke skulle ha glutenfritt. Dårlig oppskrift.
ja det var neimen ikke mye igjen i formene :=) mange dårlige oppskrifter og posene skal dei få ha for meg