her var det liv

Dere som følger meg hvet att min pappa sovnet stille inn 1 juledag,det har vært en lang ventetid ,men tirsdag blir det bisettelse.I den forbindelse har jeg hatt besøk noen dager,nå forflyttet dei seg nærmere Måløy og blir der til det hele er over,en av besøket mitt var denne kjekke karen som jeg er så heldige å være tante til :=)

han er kokk og jobber som sjef på hele 3 resturanter i Trondheim,han kjørte hit i natt og i nattens mørke over fjellet kom en hare hoppende ,og måtte bøte med livet.Som kokk tok han med haren og vi trodde det skulle bli harepus til middag,kokken begynte flåingen

det var nytt for ham men han fikk det til :=)

en hare er ikke mye mat kunne vi konstantere når den tykke pelsen var av og innvollane ute,så begynte googlinga på tilbereding,det var da kokken berettet att det ikke ble middag i dag,kjøttet måtte mørne minst to dager,ja ja jeg fikk litt og han tok resten så får jeg lage en liten smak senere i uken ,og han når han er hjemme,så deler vi erfaringer etterpå :=)

Det ble litt avfall,hode og labber,ribbein og rygg,dette bar jeg ut på marka utforbi ,jeg håpet på besøk av ørnen,men den rakk aldrig å dukke opp,for her ble det raskt liv

gråmåker og svartbak

her er det om ¨å gjøre å braute seg frem

noen ville ikke dele

og prøvde å dekke over maten med vingane sine

det var liv og spetakkel

dei største ville ha

men det ville jammen dei mindre også

det er mitt ,bare se så stor jeg er

og så var festen over og alle bitane var vel fortært,hegrene,kråkene og sjora fikk ikke smake,dei satt på sidelinjen og såg på,sånn er det dei tøffaste vinner :=)

Det kan no tenkast att noen bein ligger igjen ,så hvem hvet kanskje mikkel rev lusker forbi i nattens mørke :=)

Blir spennende å smake kjøttet,må bare bruke tid på å jobbe meg frem til en god måte å tilberede det på :=)

 

19 kommentarer

Siste innlegg