Det er enkelt å lage sin egen buljong,iallefall om en har en stor rot med løpstikke i hagen
løpstikken blir kjempehøg ,høgre enn meg og med kraftige blomsterstilger som blir ennå høgre tar den plass i grønnsakshagen,men så er det slik med denne som med mye annet,høster en vokser det ut nye blader,og dei nye bladene er bedre enn dei gamle .
Løpstikken har en kraftig smak av selleri-sellerirot og ble tidligere brukt i fabrikklaget buljong.
Jeg plukket halve planten min i dag ,dei største bladene ,ville ikke att dei skulle bli større
Jeg fjerner den grove stilken,og har bladene i foodprosesor,i tillegg tok jeg spinat og luftløk kjørte det til en grøt ilag med salt,hvor mye salt er en smaksak ,jeg helte bare i litt :=)
så bredde jeg det utover ett bakebrett og sette det i ovnen på varmluft med en liten åpning i døra ,100 grader
rører og vender inn i mellom og etter et par timer var masse tørr
har det i små glass,fine å bruke slike som har vært tomatpure i :=)
og dette er nydelig buljong helt fri for tilsettingstoffer som ikke er nødvendig for sensible mager :=)
Du er naturens egen kokk du Connie
Jeg er like imponert hvert år når du begynner 
tusen takk snille deg da :=)
Herlig, du er skikkelig rå på å lage mat og tilbehør av det som gror rundt deg….Helt utrolig….
tusen takk ,artig å lage egen buljong og urtesalt da ,da hvet en hva en spiser også
Enda flere tips

Du er helt super på dette her med alt som vokser i hage og skog
tusen takk,ja har du løpstikke eller kjenner noen som har er det lett å prøve :=)