her i heimen har bakerovnen takket for seg ,så i går var det avgårde for å kjøpe ny ,det var en nydelig morgen å ta turen til Volda
først et legebesøk før vi kjørte videre til Furene ,midt melloom Ørsta og Volda ,vi fant fort den ovnen vi ville ha ,og når vi først måtte ha ny var det greit att det var black week så fikk vi et godt avslag ,men den er ikke i butikk før 6 desember og bakerovnen vår er helt ubrukelig ,hmm
Vi ruslet rundt i butikken ,så begynte vi å studere airfryere,jeg har jo hørt om dem men ikke vært bort i dem selv ,det endte opp med att mannen kjøpte en og sa det var julegave på forskudd,da har jeg noe i påvente av ny ovn
eneste uulempe er att den tar plass sukk ,ja ja vi får se om vi får laget bedre plass ved høve ,enn så lenge bruker vi kjøkkenbenken .
I går måtte den testes og da ble det fish and chips til middag ,ikke laget fra bunnen ,men men det var no det jeg hadde i fryseren ,
både fisk og chips ble lagt i beholderen ,180 grader i ca 9 min jepps det ble sprøtt og saftig og helt uten fett ,det var vellykket
i dag er det lørdag og grøtdag ,kan en lage grøt i denne ? jeg googler og leser ,det sies det går men finner ingen oppskrift ,da prøver jeg meg frem ,koker inn ris på vanlig måte før jeg har det i gryten som skal i airfryeren ,160 grader i 6 min ,sjekker og setter på igjen 180 grader i 15 min ,nå hadde grøten begynt å tykne litt men det la seg noe brun snerk langs kanten ,jeg fjernet det (risen var ikke berørt) hadde i litt alt og sukker og en smørklatt ,satte på maskina igjen 8 min 160 grader
nå la det seg brun snerk over halve grøten ,men det var bare en tynn melkehinne som var berørt ,det var lett å samle det og ha det bort,men nå helte jeg grøten tilbake i vanlig gryte og ga det 5 min på plata ,da var grøten perfekt
en liten rest etter middag :=)
konklusjon på risgrøt i airfryer er att det går like fort på gamlemåten ,tror air fryeren er mest ment til å steke mat eg :=) men det går om en sjekker ofte og justerer tempen :=)
Så flott himmel
ja det har vært noen nydelige morgen her no
Så kjekk maskin, har lest mye om den..Men aldri kjøpt selv..Kanskje en dag, for er jo praktisk å lage frityrmat på uten olje..Ser godt ut dette..Grøt koker jeg i kjele!
Du prøvde og fikk det til du..God mat dette.
takk ,ja en kjekk maskin til noen retter ,men grøt skal kokes på gamlemåten har jeg funnet ut :=)
Nydelige bilder.



Air Fryer er veldig kjekt til steking av ting til middag. Chips og slikt.
Jeg har ikke prøvd den til så mye annet, så vet ikke helt hvordan det funker.
Håper du får ny bakerovn veldig snart.
tusen takk ,ja til å steke mat er det super ,greit å steke uten fett :=) så får jeg koke det som skal kokes ,håper ny komfyr kommer raskt ja ellers blir det lite hjemmebakte julekaker i år
Vakre bilder – og så spennende med air fryer! Har det ikke selv, men vet om flere som er veldig fornøyde med den!
tusen takk ,ja vi får se hvor fornøgd jeg blir med den etterhvert ,får prøve og feile litt
Grattis med ny Airfryer
Jeg har ønsket meg det en stund, men har ikke klart å bestemme meg for hvilken merke jeg skal gå for. Har skjønt at man kan omtrent lage alt i de, middag, kaker og pizza. Grøt har jeg nok ikke hørt noen har laget enda. Skal bli artig å høre hvilke erfaringer du gjør deg, etter hvert som du får testet den ut. Ønsker deg en fin lørdagskveld, klem 
tusen takk ,i mangel på bakerovn prøvde jeg meg på pizza i kveld i airfryeren ,det går men skulle hatt litt tynnere bunn ,en skal steke bunnen litt først før en har på fyll og steker litt til ,jeg hadde nok fyllet litt for tidlig på ,men lagde to og den andre lot jeg steke lengre bunnen ,men vi var mette så da legger jeg vekk bunn nr to og steker den videre i morgen med fyllet på,når jeg får bakerovn så blir det nok pizza i den for det er og blir mye lettere
Skikkelig flott med den mørke silhuetten mot den fargerike himmelen.
Ja, det er tungvint ikke å ha stekeovn men da får du prøvd ut oppfinnsomhet og kreativitet så lenge. Den 6. desember er det fortsatt ei stund til jul, og julebaksten blir fersk.
Jeg fikk mye viktig lærdom i starten av coronaen. Hadde nesten ikke noe matlager, og i butikkhyllene var det tomt for både mjøl og gjær. I ettertid har jeg fortsatt med å lage mye av den alternative maten jeg begynte med våren 2020.
takk ,ja det er en utfordring ,men det går i morgen koker jeg på gamlemåten for kokeplatene er i orden :=) greit å ha et lager ja
Flotte bilder. Elsker airfryer

tusen takk ,jeg må lære mer med airfryeren før jeg kan si om jeg liker den eller ikke ,har mye å lære tror jeg
Det er bare å slenge ting oppi, helt fantastisk. Steikeovnen her røyk, og jeg slengte pizza i airfryeren, det ble bedre enn i ovnen. Fantabulastisk

Mannen her ønsker airfrier, men vi har ikke plass til å ha den framme, og da blir den lite brukt.Artig å høre mer om den når du får testet mer

Nydelige bilder! God søndagskveld. Klem
har ikke plass til den jeg heller,nå står den på kjøkkenbenken ,blir nok å flytte på den for der den står kan den ikke stå hele tiden
Nydelige bilder:)
Jeg har ikke brukt å lage grøt i airfryen. Men jeg bruker det for de meste:)
tusen takk ,har mye å lære jeg da :=)
Så fantastiske bilder av himmelen. Gratulerer med airfryer til deg også :). Skal ikke prøve meg på grøt da, forstår jeg :D.
nei grøt får du koke på gamlemåten
Julegave på forskudd er topp! og airfryer er populære
har skjønt det ja ,men har litt å lære da
Airfryer er genialt
Han samboeren jeg hadde for noen år siden hadde en sånn, og den digga jeg altså 
ja tror den blir kjekk å ha til litt av hvert
Wow for en nynyydelig himmel <3 Fikk skikkelig lyst på grøt nå, smørgrøt tror jeg
Ha en fin dag fine deg <3
tusen takk ,ja grøt er godt ,smørgrøt har jeg ikke høst før ,er det rømmegrøt ?