kulden kom tilbake

Jepp ute er det kaldt -8,4 i skrivende stund og det er kaldt hos oss,brrrr .Vi fikk jo litt snø i veka som var ,jeg trodde mildværett ville vaske det bort ,men neida nå er det frosset fast ,og det gjør det lysere ute i den svarte natten :=)

Søndagen var vi hos barn og barnebarn hele dagen ,så den dagen forsvant men var fin ,i dag var det fysiotterapi kl 9 på morgenen og øreskylling kl 10,30

Vi må nesten rekne 1 time å kjøre nå som det er vinter ,dermed stod jeg opp kl 6 i dag ,tidlig ja men det gikk greit

det er flere ferskvann langs veien fra oss og til Volda og nå fryser dei til igjen ,men jeg er av den sorten som synes det er skummelt å gå utpå .

Jeg kom til fysio ,jeg fikk ikke en konkret diagnose ,det varr mer sammensatt der både kårsrygg,bekken og hofter var innblandet,jeg fikk noen øvelser jeg skal gjøre i en uke og så skal jeg tilbake om en uke for å se om det hjelper :=)

Øreskylling ,første gang jeg har gjort det ,først hadde jeg hatt olje i ørene hver dag i en uke ,et øre ble rent men det måtte mye skylling til ,det andre øre ble bare delvis rent ,der var det så fast att jeg må fortsette oljingen og komme tilbake om en uke .

Hva synes jeg om øreskylling ? tja nå hører jeg iallefall ikke på øret som må tas igjen ,har du prøvd å dukke hode under vann ? ja det høres sånn ut i øret mitt nå som om hode er under vann og jeg høret ennå dårligere enn før jeg fikk behandling ,da er det bare å krysse fingrane for att det blir bedre neste uke .

Vi kjørte hjem igjen sola var lav ,det var bare litt som rakk over fjellkamben

men det var godt å få litt sol i ansiktett alikavel

Vi kjørte gamleveien gjennom Austefjorden ,der måtte vi stoppe for jeg ville ha et vinterbilde av padda :=)

dei som er i litt mindre utgave rekner jeg med har gått i hi for vinteren :=) ja for akkurat ved dette vannet er det en stor koloni av disse paddene :=)

ønsker dere en fin kveld videre

8 kommentarer

Siste innlegg