det er ikke bare urter og salte smaker jeg styrer med ,her er det søtt på gang også .
Dere som følger meg hvet att jeg lagde hylleblomstsaft for litt siden ,men en trenger jo ikke kaste blomstene og sitronskalla som har stått og godgjort seg i sukkerlake en uke .
Jeg fikk b´presset ut det meste av saft før jeg tørket blomstene litt
søte og go ,hadde i et pa ss ekstra sukker og dette har jeg planer om å bruke i bakverk ,hva får vi se
sitronskallene kokte jeg litt ekstra med litt vann for å gjøre skallene litt myke ,nå har jeg smeltet 200 g mørk sjokolade og vendt grovkutta sitronskall i ,og jeg lover det er skikkelig godt :=) nå står det i fryseboksen ,når det er klart er det bare å knekke i passe biter :=)
Her nytter jeg det meste av maten jeg dyrker i hagen til gode smaker :=)
Du er flink til å utnytte alt – dette ser veldig godt ut! Tenker det ble gode smaker!
jeg prøver det ja og dette er godt ,tenkte å prøve blande i havrekjeks:=)
Blir godt i noen kaker det der tenker jeg
ja jeg tror det ,blir det regn i morgen kan det være att eg prøver meg på noe i morgen
Smart.
og godt
Du er flink til å utnytte råvarer og rester
tusen takk ,lært av å se på Mandelmannsgård
Ja herlighet for en fantastisk serie og vakker natur og mennesker det er i den serien
ja og blir det som planlagt skal vi besøke den gården neste år
Å nam – ser veeeldig godt ut
det smaker godt