ja det er ikke bare plommene og eplene som trenger støtte pga tyngde,det fikk jeg se i går.
Jeg gikk en runde inn i drivhuset ,først skjønte jeg ikke hva som hadde skjedd,men så gikk det opp for meg att noen greiner hadde knekt pga tyngde,og her snakker vi spisspaprika
slik låg dei på gulvet
her ligger flere greiner,men dei er ikke knekt,så jeg finner noen pinner og får støttet opp alle greiner som ikke er knekte
jeg har plantet disse av frø jeg tok i en spisspaprika kjøpt på coopen :=) og i år gir dei virkelig avling
700g paprika var på greina som knekte,hva skulle jeg så bruke dem til da ?
jo jeg syltet dem,la ved litt rød paprika som ikke var helt spenstig lengre og et par kvite jeg hadde glemt å bruke,så er det bare å nyte gobitane til det en selv måtte ønske :=)
Sylta paprika er jo så godt. Flott avling.
ja ikke sant og takk for det,heldigvis henger mesteparten fortsatt på planten i drivhuset
Ser ordentlig flott ut den paprika der. Så fin grønnfarge. Smaker nok deilig syltet.
krispi og god ja,ikke helt som dem vi kjøper i butkkken
Mmmm – det så godt ut 🙂
satser på att det er godt også
Så utrolig moro å få så masse igjen 🙂 må være gøy å se det gror til 🙂 Klemmer <3
veldig gøy,såg ikke att det var så mange paprika inne i plantene ,så jeg fikk berget dem,men dei er gode grønne også :=)så får resten modne og bli røde
Jeg er veldig glad i paprika, men syltet paprika har jeg faktisk ikke vært borti. Hva bruker du det til? (Dumt spørsmål for deg kanskje, men jeg lurer).
jeg har planer om å bruke det på pizza og i salat,en kan jo fint bruke det til kjøtt også på lik linje med sylta agurker :=)
Ser friskt og fristende ut det her.. 🙂 Så du hadde plukka noe som het blokkebær..aldri hørt om før.. Men håper på en blåbærtur snart 🙂 God helg videre <3
prøvesmakte paprikaen i dag og den var utrolig god,blir nok fort oppspist :=) vi fant ikke blåbær i dalen i år,første gang jeg har opplevd det,men blokkebærgele var ikke så verst heller,smaker jo litt som blåbær det også
Jeg får lyst på å smake:)