og sånn går no dagan

butikk har vi ikke ,og når det er tomt for brød i fryseboksen så må en bare bake da,litt kjedelige dager for det tar tid,ja for jeg baker ikke bare en runde,har jeg først rotet kan jeg lage flere runder med bakst

det dufter iallefall godt når en baker brød,runde nr 2 er i ovnen .

Så var det meg og disse testane da,i dag ville jeg teste proteinrundstykker av Berit Nordstrand

et stort beger mager cotta chees og 4 egg vispes med stavmikser

så tilsetter en 150 g havregryn,150 g mandelmel og 100 g bokhvetemel ,1 ts havsalt og 1 ss bakepulver

kna det godt sammen og lag ca 10-12 små boller stekes på varmluft 200 grader i ca 20

det står skrevet att en her kan tillsette den smak en ønsker,ost,oregano,soltørka tomat,hakka nøtter,sjokolade,ja det en vil ,mine blir naturell ,bare brøda blir ferdige nå skal bollane i ovnen

medan jeg styrer på kjøkkenet lager jeg også en rødbetsuppe av dei fermenterte rødbetane

suppen ble god den,det ble min lunch i dag ,rødbeter,pastinakk,løk ,vann og en terning grønnsaksbuljong ,når det var kokt kjørte jeg en stavmikser :=)

så blir jo jeg rastløs,så en liten tur ut har jeg hatt også medan brøda styrte seg selv inni ovnen

skyet men tørt og fint ute,7,9+ i dag

blomstrane ute har overlevd en uke med snø og temperaturer på nesten 8-

jeg har en bitteliten blåveis plante i hagen,men i år har den blader i normal str ,er spendt på om jeg får en blåveis også i normal str,i fjor var den så liten att jeg måtte lete for å finne bladene og blomsten var på str med en liten perle

så har jeg tyttebær,plukket noen greiner og sette i vase julen 2014 ,på nyåret hadde noen av dem dannet røtter som jeg plantet og nå sprer den seg :=) kanskje jeg snart kan plukke tyttebær i hagen hi hi

ønsker dere alle en superfin dag

13 kommentarer

Siste innlegg