butikk har vi ikke ,og når det er tomt for brød i fryseboksen så må en bare bake da,litt kjedelige dager for det tar tid,ja for jeg baker ikke bare en runde,har jeg først rotet kan jeg lage flere runder med bakst
det dufter iallefall godt når en baker brød,runde nr 2 er i ovnen .
Så var det meg og disse testane da,i dag ville jeg teste proteinrundstykker av Berit Nordstrand
et stort beger mager cotta chees og 4 egg vispes med stavmikser
så tilsetter en 150 g havregryn,150 g mandelmel og 100 g bokhvetemel ,1 ts havsalt og 1 ss bakepulver
kna det godt sammen og lag ca 10-12 små boller stekes på varmluft 200 grader i ca 20
det står skrevet att en her kan tillsette den smak en ønsker,ost,oregano,soltørka tomat,hakka nøtter,sjokolade,ja det en vil ,mine blir naturell ,bare brøda blir ferdige nå skal bollane i ovnen
medan jeg styrer på kjøkkenet lager jeg også en rødbetsuppe av dei fermenterte rødbetane
suppen ble god den,det ble min lunch i dag ,rødbeter,pastinakk,løk ,vann og en terning grønnsaksbuljong ,når det var kokt kjørte jeg en stavmikser :=)
så blir jo jeg rastløs,så en liten tur ut har jeg hatt også medan brøda styrte seg selv inni ovnen
skyet men tørt og fint ute,7,9+ i dag
blomstrane ute har overlevd en uke med snø og temperaturer på nesten 8-
jeg har en bitteliten blåveis plante i hagen,men i år har den blader i normal str ,er spendt på om jeg får en blåveis også i normal str,i fjor var den så liten att jeg måtte lete for å finne bladene og blomsten var på str med en liten perle
så har jeg tyttebær,plukket noen greiner og sette i vase julen 2014 ,på nyåret hadde noen av dem dannet røtter som jeg plantet og nå sprer den seg :=) kanskje jeg snart kan plukke tyttebær i hagen hi hi
ønsker dere alle en superfin dag
Jeg pleier å lage proteinrundstykker og cottagecheesebrød. Det er kjempegodt, og ikke minst mettende.
Kjempefine og nydelige bilder 🙂
Ønsker deg en kjempefin onsdag <3 🙂
Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene
har ikke smakt mine ennå,men dei ble iallefall fine
Dette ser helt supert ut..så godt… Mmmm… Og deilig lukt i huset. Det lukter omsorg ❤️
tusen takk du :=)
For noe deilig mat 🙂 Rundstykker, varme, med smør, er kjempegodt 🙂
ja ikke sant,skikkelig godt
Det ser veldig godt ut. Nesten så jeg kjenner lukten av ferskt brød 🙂
Herlige bilder!
ja nå har jeg spist proteinrundstykke til frokost ,og det blir ikke siste for gode var dei
Hjembakt brød er nå best, da! Og du får det akkurat som du vil ha det! En stund siden jeg bakte brød nå. Litt for lettvint å kjøpe 😉 Og du har vårblomster! Det må vi se langt etter her 🙂 Kom så mye snø senest i går. Ha en fin torsdag 🙂
tusen takk,ja hjemmebakt holder lengst for en arbeidsmann iallefall :=)
Du er jammenimeg så superflink! Og lukta når helt hit….. 😊
Så mye du har rukket på en dag!! Superflink er du 🙂
Og så spennende med tyttebærplanten du har plantet 🙂
Ser skikkelig gode ut di brøda dine. 🙂 Siden vi bare har tre fryseskuffer blir det små porsjoner her når vi baker..men så har vi jo butikk i nabobygget også da 🙂 Så fint og vårlig det er hos deg..selv med litt snø.. Leste om fermenteringa og at det ikke “sto til forventningene”..så dumt for det så jo så lekkert ut med di glassa at jeg hadde lyst til å prøve..men nå tror jeg jeg står over.. God helg <3