sannhetens øyeblikk

Nå får dere svaret på fermenteringen min

kimchien som er laget av kinakål ,grønnkål og gulrøtter er helt ok,litt i gangen er passe,litt syrlig med en smak av soyasaus

rødbeter,også helt ok ,men tror jeg skal lage en rødbetsuppe av det

ingefær liker jeg bare ikke,det dufter friskt og godt og passer nok i en kopp med te,men sterkt for min gane,skal alikavel bruke det i te

så var det blomkål og brokkoli,STYR UNNA ,det lukter rett råtten fis,synes helt ærlig det smakte bittelitt fis også eg,vi hadde til middag i går,litt forvellet,mannen spiste uten å si noe,fruen selv slet,i dag gikk det i kopostbøtta,jeg spiser bare ikke mat som lukter så ille .

Nå har den lukten satt seg i hele huset,fy og fysj

Så hva synes jeg ? fermentering på denne måten gjør jeg ikke igjen.skal jeg fermentere blir det på den vanlige måten der en lager vanlig surkål,sylta rødbeter og agurker, kokte grønnsaker i en god  sursøt kraft,men kjenner jeg meg selv rett,blir det ikke fermentert med meg i det hele tatt,men jeg har no prøvd :=)

Hva gjør jeg da jo jeg kjøpte en boks med melkesyrebakterier i en kapsel,inn i munnen og svelg med et glass vann,ingen smak og tarmen min får det den trenger :=)

10 kommentarer

Siste innlegg