Splash

Da jeg sto opp i dag var det alt annet enn trivelig vær ute ,en ting er att det regner ,men sterk vind samtidig er vel vått.

Mandag og strikkekafe,men skulle jeg orke i uværet,hadde egentlig bestemt meg for å bli hjemme ,lette frem en del ting som skulle pakkes,julegaver.Om ikke noe kommer i veien får vi besøk av min søster og mann neste uke og da sender jeg med julegaver så slipper jeg å sende med posten.

Solen dukket opp og jeg tenkte det måtte bli strikkekafe ,men så kom regnet igjen ,og slik gikk førmiddagen ,da klokka var så mye att jeg måtte ta fatt med sykkelen om jeg skulle inn på strikkekafe så måtte jeg gjøre meg klar,sola kom og jeg bestemte meg for å sykle :=)

jeg er glad jeg tok turen for det ble en fin sykkeltur

selv med elsykkel så kjenner jeg det i beina da jeg er framme ,for den siste sbiten jeg sykkler er opp en lang og nokså bratt vei ,og det kjennes :=) men gjør nok godt også .

3 timer går fort i godt lag ,men i dag gikk vi ikke rett hjem ,vi tok på dugnad og vasket alle gulv i ungdomshuset ,reiselivsnæringen hadde vært her og hatt møte og vi tok vasken ,vi bruker huset uten å betale leie ,så det ble vårt bidrag,da ble kl 16 før jeg var hjemme igjen.

På vei hjem kjente jeg att det kom noen regndråper rett før jeg syklet inn i tunellen

tunellen er 1,9 km og da jeg kom ut på den andre siden regnet det godt,jeg syklet det jeg kunne ,er ikke lange biten hjem til meg her ,men jammen ble jeg våt ,godt det ikke kom før jeg var hjemme igjen hi hi .

Middag stekt laks ,mannen lurte på om vi hadde rømme ,joda jeg går for å hente ,han gjør jo det selv ,men jeg hadde ikke den vanlige rømmen ,jeg hadde kjøpt en plantebasert og tenkte det var enklest å hente den siden jeg viste hvilken boks det var ,og der så det splash

boksen rett og slett ramlet ut av hendene mine

hva skjedde ?

Ja ja der var igjen nok til att en fikk sinn klatt til fisken ,jeg sette meg til bors(på stua) la det ligge sier jeg og vi spiser ,splashen kunne jeg ta etterpå og det gjorde jeg .

Neste gang blir jeg sittande,da kan en lete selv i kjøleskapet hi hi .

kommer vist ikke inn på facebook i kveld så da får jeg ikke lagt dette inn på vi i bloggblokka

8 kommentarer

Siste innlegg