Stein

I dag har det vært en aldeles nydelig dag ,startet med frost ute som alle dager hele denne uken

men sola tiner dett fort opp ,og i dag var det varmt nok til å gå i tskorte og knebukser i hagen ,ja for jeg har vært i hagen i hele dag ,2 timer der jeg skrapte og børstet stein reine for jord,det var den steinen som jeg fant i jorda jeg tok ut av drivhuset

i dag skulle steinen inn igjen i drivhuset ,vi la på veiduk i gårkveld og som dere ser grov jeg dypere rundt hele kanten ,den grøfta måtte jeg fylle opp igjen med stein .

Da jeg hadde reingjort all stein som låg utenfor drivhuset og fått det inn igjen tok jeg en times pause

etter pausen bar det ut i hagen igjen ,det var langt fra ferdig med steinarbeidet,så her var det bare å komme i gang igjen .

Nå måtte jeg bort til løda og hente ,jeg hadde en liten haug liggande der som jeg kunne hente ,rein stein så jeg slapp å jobbe med skraping og børsting da

løda er på motsatt side av huset enn der drivhuset er så det ble noen skritt fram og tilbake

men pytt jeg koste meg faktisk hvor rart det enn høres ut ,for å sitte der ute og plukke småstein med hendene og fylle i bøtter for så å trille det bort til drivhuset kan jo for noen virke kjedelig ,men jeg er rar sånn ,jeg liker stein :=)

ikke allverdens når jeg bare fyller to bøtter og triller det til drivhuset,bærer ikke tungt så da går det bra

sakte men sikkert fylte jeg grøftene rundt veggane

og etter 3 timer etter lunchen var jeg ferdige ,eller kunne sikkert hatt inn mer singel ,men jeg hadde ikke mere ,så da får jeg si meg fornøgde .

Det ble 5 timer med steinarbeid i dag det ,og merkelig nok er jeg ikke ødelagt i rygg og hofter ,hmmmm :=)

Hva skjer videre ? ja si det ,mannen vurderer å legge treplatting inne i drivhuset ,han må planlegge litt for underlaget er nå ikke helt beint ,vi får se ,ting tar litt mer tid når han skal gjøre jobben siden han er i jobb hele dagen og ikke er hjemme før kl 17 ,men det blir nok ,han får studere litt på det i morgen :=)

ha en fin kveld da,vi skal ha en kveldstur til butikken for i morgen er det stengt vistnok

10 kommentarer

Siste innlegg